LIROHEN DY DREJTORËT E KOMUNËS SË PARTESHIT

Raporton: Syzana REXHEPI

Gjilan – Vesna Jovanoviq, Drejtoreshë në Drejtorinë për Arsim, Shëndetësi, Kulturë, Rini dhe Sport si dhe Dragan Stankoviq Drejtor i Finacave në Komunën e Parteshit, janë liruar nga akuza për kryerjen e veprës penale shpërdorim i detyrës zyrtarepër shkak se nuk është provuar fajësia e tyre.

Sipas aktakuzës së  Prokuroris Themelore në Gjilan, Vesna Jovanoviq dhe Dragan Stankoviq akuzohen se kanë keqpërdor detyrën zyrtare në atë mënyrë edhe pse kanë pasur vërejtje nga Inspeksioni Rajonal i Gjilanit, për anulimin e konkursit për pranimin e punëtorëve në punë të njëjtit në mënyrë të kundërligjshme kanë lejuar që në regjistrin e punëtorëve  të arsimit të bëhet pagesa për 62 mësimdhënës për periudhën kohore maj – korrik 2014, edhe pse të njëjtit fare nuk kanë qenë të angazhuar në punë dhe fare nuk i kanë kryer detyratë e punës në procesin arsimor, duke dëmtuar buxhetin e shtetit në lartësi 39.862.44 euro.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë