Lëndët në sirtarë të gjykatave

“Betimi për Drejtësi”

Në emisionin “Betimi për Drejtësi” do të ndiqni hulumtimin mbi arsyet e zvarritjes së lëndëve në gjykata. Në procesin e monitorimit dhe raportimit të ekipit “Betimi për Drejtësi” në baza ditore nga seancat gjyqësore, janë identifikuar disa raste të zvarritjeve, për të cilat përgjegjësia mbi administratën gjyqësore. Në emision prezantohen raste, kur një lëndë zvarritet që të dorëzohet prej një gjykatë në një gjykatë, por jo vetëm kaq, prezantohen edhe raste kur lënda zvarritet dhe nuk dorëzohet edhe brenda gjykatës.

Gjatë emisionit, ndiqni edhe rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë