Kush e mbron privatësinë në Kosovë? (Emisioni i plotë)

Author

“Betimi për Drejtësi”

Maj 30, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me mbrojtjen e të dhënave personale dhe shkeljen e privatësisë së individit në Republikën e Kosovës.

Mbrojtja e të dhënave personale dhe shkelja e privatësisë së individit, vazhdon të jetë sfidë serioze me të cilën përballën qytetarët kudo. Se si qëndrojnë punët në Kosovë në këtë drejtim, ndiqeni intervistën me përfaqësuesin nga organizata “Siguri Kibernetike dhe Privatësi”, z.Mentor Hoxha.