“Iustitia” – Llogaridhënia për kontratën e dyshimtë 8.4 milionë euro për Ushtrinë

Në episodin e radhës të emisionit “Iustitia” ndiqeni se pse Ministria e Mbrojtjes dhe Paneli i Organit Shqyrtues të Prokurimit kanë heshtur para dyshimeve të ngritura për falsifikime nga Beni Dona Plast për ta fituar tenderin 9 milionë euro të Ushtrisë së Kosovës? Si ka mundësi që prokurorja Merrushe Llugiqi të mbyllë rastin për falsifikim … Continue reading “Iustitia” – Llogaridhënia për kontratën e dyshimtë 8.4 milionë euro për Ushtrinë