Intervistë: Nehat Thaçi

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat në Shërbimin Korrektues të Kosovës (SHKK). Cilat janë problemet dhe prioritetet e drejtuesit të ri të SHKK-së? Si do të rregullohet çështja e pozitave që për kohë të gjatë kanë funksionuar me ushtrues detyre? A do të vazhdojë të ketë ndikim politik brenda SHKK-së? Si do të trajtohet problemi i tenderomanisë? A do të ndalohet praktika e kundërligjshme e cila ka mundësuar kontrabandë të madhe në Qendrën Korrektuese të Dubravës dhe qendra të tjera? A do të vazhdojnë të kenë privilegje joligjore të ashtuquajturit “komandantët e burgjeve”? Sa do të ndryshojë aspekti i sigurisë në burgjet e Kosovës? A do të vazhdojë të ketë arratisje të të burgosurve?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me z.Nehat Thaçi, drejtor i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës.

Gjatë emisionit ndiqeni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit të përgatitur nga hulumtuesit e emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë