Intervistë: Enver Peci

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat e gjyqësorit, të cilat vazhdojnë të jenë të shumta, sidomos në trajtimin e lëndëve. Në këtë drejtim, problem janë sidomos ato  në luftën kundër korrupsionit, ku raste të shumta vazhdojnë ta sfidojnë sistemin e drejtësisë.  Cilat janë sfidat me të cilat përballet sistemi i drejtësisë në Kosovë? Sa po luftohet korrupsioni në Kosovë? A ka ndikime politike në emërimin e bartësve të funksioneve prokuroriale dhe gjyqësore? Si duhet të ndahet politika nga gjyqësori?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me z.Enver Peci, Kryetar i Gjykatës Supreme të Kosovës.

Gjatë emisionit ndiqeni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit të përgatitur nga hulumtuesit e emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë