Intervistë ekskluzive: Elez Blakaj (Pjesa e dytë)

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni pjesën e dytë të intervistës ekskluzive me prokurorin e dorëhequr Elez Blakaj në emisionin “Betimi për Drejtësi”, për reagimet në lidhje me aktakuzën e veteranëve, e cila është dërguar e ndryshuar në Gjykatë, dhe për ndërhyrjet e Kryeprokurorit të Shtetit Aleksandër Lumezi në aktakuzën e rastit Pronto.

Çfarë po ndodhë me aktakuzën e veteranëve të dërguar nga Prokuroria Speciale në Gjykatë? Pse është ndryshuar aktakuza e prokurorit Blakaj? Si janë futur emrat e veteranvëve të vërtetë në aktakuzë? Çfarë thotë Blakaj e çfarë Prokuroria? Çfarë thotë prokurori i dorëhequr Elez Blakaj për kërcënimet, presionet dhe ndërhyrjet në hetimin e rastit të Prontos? Si Kryeprokurori Aleksandër Lumezi ka ndërhyrë në rastin e Pronto dhe çfarë provash ekzistojnë për ndërhyrjet e tij?

Për këto dhe më shumë, ndiqeni pjesën e dytë të intervistës ekskluzive me prokurorin e dorëhequr Elez Blakaj.

Gjatë emisionit do të ndiqni edhe rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat Themelore të Republikës së Kosovës.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë