Raportoni

Në këtë rubrikë Ju shikues/lexues të nderuar mund të raportoni për raste, të cilat mund të hulumtohen dhe transmetohen nga ekipi i emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Raportimin e rasteve mund ta bëni në këto adresa elektronike:

[email protected]
[email protected]
[email protected]

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë