IKD prezanton raportin lidhur me punën e Dhomave të Specializuara të Kosovës

Raporton: Betimi për Drejtësi”

Prishtinë – Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me përkrahje të Departamentit të Shtetit Amerikan – Byrosë për Çështje të Narkotikëve Ndërkombëtarë dhe Zbatimit të Ligjit, më 28 qershor (e martë), nga ora 9:30, në Hotel Sirius, mbanë konferencë për media.

Në këtë konferencë do të prezantohet raporti me titull “Gjykimet Speciale”, i cili është rezultat i monitorimit të drejtpërdrejtë dhe sistematik që IKD i ka bërë punës së Dhomave të Specializuara të Kosovës.

                                       Agjenda

 09:30 – 09:35         Hapja dhe moderimi i tryezës

  1. Lavdim Makshana, Hulumtues – Instituti i Kosovës për Drejtësi

09:35 – 09:45         Znj. Medina Kadriu,  Hulumtuese – Instituti i Kosovës për Drejtësi

09:50 – 09:55       Përmbyllja e tryezës dhe pyetje nga gazetarët

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë