I AKUZUARI PËR VJEDHJE TË RËNDË SHPALLET FAJTOR DHE DËNOHET ME GJOBË 500 EURO

Raporton: Verona KADRIU

Ferizaj – Fatmir Kuka i akuzuar për veprën penale “vjedhje e rëndë”, pasi ka pranuar fajësinë për veprën penale që i ngarkohej, u dënua fillimisht me burgim prej gjashtë muaj mirëpo me aplikimin e zbutjes së dënimit, ai u zëvendësua me dënim me burgim prej tre muaj, i cili me pëlqimin e të pandehurit u shndërrua në dënim me gjobë prej 500 eurove. Shpallja e aktgjykimit ndaj Kukës,është bërë të enjten në Gjykatën Themelore në Ferizaj nga gjykatësja individuale e çështjes Hakile Ilazi.

Sipas aktakuzës së ish-Prokurorisë Komunale në Ferizaj, i pandehuri Fatmir Kuka akuzohej për veprën penale “vjedhje e rëndë” sepse më 1 nëntor 2011, rreth orës 23:30, në shkollën fillore “Tefik Çanga”, në Ferizaj me qëllim të përvetësimit të kundërligjshëm për vete të pasurisë së luajtshme të tjetrit, në atë mënyrë që me përdorimin e forcës, ka hapur dritaren e zyrës së pedagogut dhe nga aty ka marrë çantën e krahut ku në të kishte 20 euro dhe disa dokumente të tjera, pronë e të dëmtuarës Adelina Zariqi.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë