I akuzuari për vjedhje të energjisë elektrike nuk e pranon fajësinë  

Raporton: Syzana REXHEPI

Gjilan – Selatin Salihu i akuzuar për veprën penale “vjedhje e shërbimeve komunale”, në shqyrtimin fillestar të mbajtur të martën në Gjykatën Themelore në Gjilan nuk e pranoi fajësinë.

Gjykatësi individual Ramiz Azizi udhëzoi të njëjtin që brenda afatit ligjor prej 30 ditësh të paraqes propozimet dhe kundërshtimet e tij lidhur me aktakuzën e ngritur kundër tij.

Aktakuza e ngritur nga Prokuroria Themelore në Gjilan, ngarkon të pandehurin Selatin Salihun  me veprën penale “vjedhje e shërbimeve komunale”. Gjatë kontrollimit të njehsorit elektrik nga punëtorët e KEDS, është konstatuar se i pandehuri ka bërë lidhje direkte në njehsorin elektrik me një kabllo 5×2,5mm dhe në këtë mënyrë ka bërë shfrytëzim të paautorizuar të energjisë elektrike, duke dëmtuar KEDS-it distriktit në Gjilan, i ka shkaktuar dëm në vlerë 4.807.30 euro

 

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë