I AKUZUARI  PËR LËNDIM TË LEHTË TRUPOR DËNOHET ME NËNTË MUAJ BURGIM ME KUSHT

Raporton : Syzana REXHEPI

Gjilan: Edison Pajaziti i akuzuar për veprën penale “lëndim i lehtë trupor”, pas pranimit të fajësisë u dënua me nëntë  muaj burgim me kusht. Ky dënim nuk do të ekzekutohet në qoftë se i pandehuri nuk përsërit apo kryen vepër tjetër penale.

Shpallja e aktgjykimit u bë nga gjyqtari individual Islam Thaçi, të enjten në Gjykatën Themelore në Gjilan.

Pas leximit të aktakuzës nga ana e prokurores së shtetit Batije Ademi, i pandehuri pranoi fajësinë për veprën penale që i rëndohej, ndërsa deklaroi se i vjen shumë keq për atë që ka ndodhur  sepse me të dëmtuarën ka lidhje familjare dhe se këtë vepër e ka kryer nën ndikimin e alkoolit.

Edison Pajaziti akuzohej për veprën penale “lëndim i lehtë trupor ” sepse për shkak të një mosmarrëveshje që kishte pasur me pronaren e kafiterisë “Trafik Bar”, tani të dëmtuarën A. M. I pandehuri Pajaziti fillimisht e fyen me fjalë banale, dhe pastaj e godet me grusht në kokë dhe në këtë rast të dëmtuarës i shkakton lëndime të lehta trupore, e cila për shkak të lëndimeve të pësuara detyrohet të kërkoj ndihmë mjekësore në Emergjencën e Spitalit Regjional në Gjilan.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë