“Hulumtime” së shpejti në Betimi për Drejtësi

Llogo per FB - Betimi per Drejtesi
Author

“Betimi për Drejtësi”

Prill 4, 2014

Në këtë rubrikë do të publikohen hulumtime të ndryshme nga fusha e sundimit të ligjit, të cilat do të realizohen nga ekipi “Betimi për Drejtësi”. Hulumtimet do të jenë në përputhje me standardet profesionale të gazetarisë për informim të saktë dhe të drejtë.