Hetojnë për konfiskim të pasurive të paligjshme, por përballen me kërcënime

Salih Mekaj
Author

Mediat kanë raportuar për emisionin “Betimi për Drejtësi” për debatin rreth konfiskimit të pasurisë së paligjshme në Kosovë. Ato kanë cituar emisionin “Betimi për Drejtësi” në të cilin ekskluzivisht Koordinatori Kombëtar për Krime Ekonomike, Shqipdon Fazliu, ka njoftuar se për shkak të konfiskimeve të pasurive të paligjshme që pritet të bëhen tashmë veç se po përballen me presione dhe kërcënime.

Maj 1, 2014

Mediat kanë raportuar për emisionin “Betimi për Drejtësi” për debatin rreth konfiskimit të pasurisë së paligjshme në Kosovë. Ato kanë cituar emisionin “Betimi për Drejtësi” në të cilin ekskluzivisht Koordinatori Kombëtar për Krime Ekonomike, Shqipdon Fazliu, ka njoftuar se për shkak të konfiskimeve të pasurive të paligjshme që pritet të bëhen tashmë veç se po përballen me presione dhe kërcënime.

Shih lajmin e plotë në KOSOVALIVE360.COM