Havolli: Gjykatësit dhe prokurorët me integritet të kontestuar s’duhet të kenë vend në avokati

“Betimi për Drejtësi”

Problemet e licencimit të ish-gjykatësve dhe ish-prokurorëve në Odën e Avokatëve të Kosovës, Kryetari i posazgjedhur i OAK-ut Osman Havolli e kanë dëmtuar këtë institucion dhe përgjithësisht integritetin e OAK-ut. Megjithatë, sipas tij, ndëlimi i regjistimit të tyre në OAK ka qenë i pamundëshëm për shkak të kornizës ligjore. Ndiqeni se si do të rregullohet ligjërisht çështja e kritereve për të refuzuar këta kandidatë me integritet të kontestuar për të kthyer imazhin e OAK-ut.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë