Hasani: Në sistemet ku ka llogaridhënie, gjyqtarët dhe prokurorët shkarkohen nëse bëjnë gabime elementare (Video)

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Nëntor 9, 2019

Prishtinë – Në emisionin “Betimi për Drejtësi” është transmetuar hulumtimi “Rihapja e kundërligjshme e procedurës në Gjykatën e Pejës”.

Gjatë këtij emisioni, ish-Kryetari i Gjykatës Supreme, Profesor Fejzullah Hasani ka thënë se në sistemet ku ka llogaridhënie, prokurorët dhe gjyqtarët shkarkohen nëse bëjnë gabime elementare.

Ndiqeni deklaratën e Hasanit dhënë për emisionin “Betimi për Drejtësi”.