Hallakamë në Këshillin Prokurorial

“Betimi për Drejtësi”

“Në Fokus” të kësaj storie është hallakama në Këshillin Prokurorial të mbajtur në mbledhjen e 25 korrikut 2014. Ndiqeni Hallakamën për të zgjedhur pasuesin e përkohshëm për të ushtruar funksionet e ushtruesit të detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, i cili duhet të pasojë Kryeprokurorin e Shtetit, Ismet Kabashi, për shkak të pensionimit të tij me 5 gusht.
Ndiqeni se çfarë tensionesh, konfuziteti dhe shtyrje brrylash kishte në këtë mbledhje për atë se kush duhet dhe kush nuk duhet të votohet për ushtrues detyre të Kryeprokurorit të Shtetit.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë