Hallakamat në IPK: Rekomandohet shkarkimi i Kryeshefes

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për hallakamat në Inspektoratin Policor të Kosovës.

Çfarë ndikimi solli hulumtimi i transmetuar në janar të vitit 2018 në emisionin “Betimi për Drejtësi”:

–        Shkarkimi i Kryeshefit të IPK-së, Hilmi Mehmeti.

–        Rekomandimi i Komisionit për shkarkim të Kryeshefes së IPK-së, Miradie Kelmendi.

Cilat janë gjetjet dhe rekomandimet e grupit punues për zbatimin e ligjit në IPK të miratuara nga Komisioni për Siguri?

Kush i telefonoi deputetët dhe çfarë presionesh kishin ata që mos ta votojnë raportin e grupit punues që kishte mbikëqyrur IPK-në?

Çfarë thotë Kryesuesi i Grupit Punues e çfarë thotë Kryeshefja e IPK-së, Miradie Kelmendi, e cila është rekomanduar të shkarkohet?

Gjatë emisionit, do të ndiqni edhe rubrikën e rregullt të monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha gjykatat e Kosovës.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë