Gjashtë muaj burgim për marrje ryshfeti për Drejtoreshën e Shkollës në Kamenicë

Raporton:Syzana REXHEPI

Gjilan – Arbenita Kryeziu, Drejtoreshë e Shkollës Fillore “Kadri Zeka” në fshatin Desivojcë, Komuna e Kamenicës  është  dënuar me një vit e gjashtë muaj burg efektiv, për marrje të ryshfetit ndaj Fatlume Morinës.

Aktgjykimi është shpallur të hënën, në Gjykatën Themelore në Gjilan nga Kryetari i trupit gjykues, Aziz Shaqiri.

Arbenita Kryeziu akuzohet se prej nëntorit 2010 deri në prill të viti 2011, në intervale të ndryshme kohore, në fshatin Desivojcë, Komuna e Kamenicës, në kuadër të autorizimeve të saj si Drejtoreshë e Shkollës Fillore “Kadri Zeka” kishte kërkuar përfitim pasuror për vete për një veprim zyrtar të cilin ishte dashur t’i kryente. Ajo ia kishte shtuar numrin e orëve Fatlume Morinës dhe si kundër shpërblim kishte kërkuar nga e njëjta 20 euro në muaj, kurse vetes në total i kishte sjellë përfitime pasurore në vlerë 120 euro.

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë