Enes Goga, Kryeimam në Pejë

Author

“Betimi për Drejtësi”

Gusht 19, 2014

“Betimi për Drejtësi” ka intervistuar z. Enes Goga, Kryeimam në Pejë, rreth aktiviteteve të organeve të drejtësisë në lidhje me grupin e personave të arrestuar për veprat penale që ndërlidhen me terrorizëm. Ndiqeni se çfarë thotë z.Goga për aksionin e policisë? Si i komenton ai këto zhvillime? Çfarë është vehabizmi, sipas tij? A ka vehabizëm në Kosovë? Si i komenton akuzat ndaj tij rreth një publikimi për Abdul Vehabin në të cilin ai kishte qenë recenzentë? A ka veprime ekstremiste fetare në Kosovë? Pse sipas tij po shkojnë të rinjtë në luftërat në Siri dhe Irak? A ka pasur propagandë nga imamët e Kosovës?