Zvarritjet në zgjidhjen e problemeve pronësore

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Prill 23, 2019

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për zvarritjen dekadëshe për zgjidhjen e problemeve pronësore.

Sa dekada kanë kaluar pa marrë epilog çështja e pronës në lagjen “Kodra e Trimave” në Prishtinë ?

Sa herë pretendohet se është shitur kjo pronë nga shitësit ?

Çka thonë pretendentët e kësaj prone dhe pse ata fajësojnë organet e drejtësisë që ende nuk e kanë zgjidhur rastin ?

Për çfarë arsye po zvarriten lëndët e kësaj natyre në gjykatat e vendit ?

Gjatë këtij emisioni do të mund të ndiqni edhe rubrikën e përjavshme të monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjithë gjykatat e Kosovës.