Trajtimi i “gjykimeve speciale” 

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Nëntor 28, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat me të cilat ballafaqohet Departamenti Special në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Sa lëndë janë pranuar në Departamentin Special që nga themelimi i të njëjtit dhe sa lëndë janë zgjidhur? Prej tyre, sa janë lëndë të korrupsionit të profilit të lartë? Sa ka efikasitet në trajtimin e rasteve në këtë departament?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me udhëheqësin e Departamentit Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, Valon Kurtaj. /BetimipërDrejtësi