Sfidat në sundimin e ligjit

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Tetor 19, 2019

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat në sundimin e ligjit në Republikën e Kosovës.

Cilat janë sfidat me të cilat përballet sundimi i ligjit në Kosovë? Çka e pret Qeverinë e re dhe si duhet të adresohen ato? Pse në vazhdimësi kemi dështime në luftën kundër korrupsionit? Çfarë po ndodhë me procesin e rishikimit funksional të sektorit të sundimit të ligjit? Çka përfshinë procesi i vettingut?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni debatin me drejtorin ekzekutiv të Institutit EPIK, z.Demush Shasha dhe drejtorin ekzekutiv të Institutit të Kosovës për Drejtësi (IKD), z.Ehat Miftaraj.