Sfidat në prokurimin publik

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Dhjetor 12, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me prokurimin publik.

Cilat janë mangësitë dhe problemet ligjore në prokurimin publik, përmes të cilave, në njëfarë forme, mundësohet korrupsioni? Çfarë është duke u punuar për eliminimin e këtyre mangësive dhe problemeve ligjore? Çfarë po bëhet me ndryshim-plotësimin e Ligjit për Prokurimin Publik?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi