Sfidat në mbrojtjen e të drejtave të njeriut

Author
Maj 8, 2021

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me sfidat në mbrojtjen e të drejtave të njeriut.

Lidhur me këtë, ndiqeni intervistën me Avokatin e Popullit, Naim Qelajn, ku do të flitet  për gjendjen e të drejtave dhe lirive themelore të njeriut, raportin e publikuar në muajin e kaluar nga Institucioni i Avokatit të Popullit.

Po ashtu në intervistë flitet se cilat kanë qenë rekomandimet nga Institucioni i Avokatit të Popullit për pagesën e energjisë eklektike në veri të vendit dhe a janë marrë për bazë nga Kuvendi i Kosovës këto këshilla, si dhe sa ka reflektuar pandemia COVID-19 në rrezikimin e të drejtave dhe lirive të njeriut, qoftë në nivel të politikave në nivel Kuvendi, Qeverie apo edhe të institucioneve të drejtësisë.

Për të gjitha këto dhe më tepër ndiqeni emisionin e plotë./BetimipërDrejtësi