Sfidat e integrimit të gjyqësorit në veri

Author

“Betimi për Drejtësi”

Nëntor 29, 2017

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat e integrimit të gjyqësorit në veri. Kohët e fundit kemi pasur një integrim të prokurorëve dhe gjykatësve serb në pjesën e sistemit prokurorial dhe gjyqësor në veri të Mitrovicës. Për të diskutuar për këtë temë, janë zhvilluar intervista me prokurorë serb dhe Kryeprokurorin e Prokurorisë Themelore të Mitrovicës, Shyqyri Syla.
Gjatë emisionit do të ndiqni edhe storien e cila flet për mbylljen e hetimeve parapenale për dosjen Kryeprokurorit të Shtetit, Alekasndër Lumezi, nga prokurori Kujtim Munishi.

Poashtu, do të ndiqni edhe rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”