Sekuestrimi / konfiskimi i pasurive të paligjshme

Author

“Betimi për Drejtësi”

Prill 11, 2018

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sekuestrimin/konfiskimin e pasurive të paligjshme.

Cilat kanë qenë rezultatet për vitin 2017 të Agjencisë për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar ose Konfiskuar si dhe shumë çështje tjera, ndiqeni intervistën me drejtorin e kësaj agjencie, Rrahim Rama ?

Gjatë emisionit, do të ndiqni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat e Kosovës të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”.