Reforma në administratën gjyqësore

Author

“Betimi për Drejtësi”

Dhjetor 13, 2017

Ndiqni emisionin “Betimi për Drejtësi” për reformat në administratën gjyqësore. Sfidat në reformimin e gjyqësorit vazhdojnë të mbesin ende sfida me të cilat përballen i gjithë sistemi gjyqësor. Në këtë drejtim, sfidat në administratën gjyqësore janë shumë të rëndësishme.

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me z.Shkelzen Maliqi, drejtor në Sekretariatin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Gjatë emisionit ndiqeni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit të përgatitur nga hulumtuesit e emisionit “Betimi për Drejtësi”.