Prokuroria “pasive” e Apelit

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Janar 9, 2021

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me Prokurorinë “pasive” të Apelit.

Pse sistemi i drejtësisë në Kosovë përballet me numër të madh të lëndëve të pazgjidhura? Cili është roli i Prokurorisë së Apelit në këtë rast? Sa është efektive Prokuroria e Apelit? A janë përtac prokurorët e Apelit? Cili është  rezultati në praktikë i punës së prokurorëve të Apelit bazuar në kompetencat që atyre ua kërkon ligji?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi