Pakënaqësitë me Rregulloren e Institutit të Mjekësisë Ligjore

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Dhjetor 19, 2020

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me pakënaqësitë me Rregulloren e Institutit të Mjekësisë Ligjore.

Si u krijua Instituti i Mjekësisë Ligjore? Si funksiononte ai më parë? Si u shndërrua ky institucion në institut, pasi paraprakisht ishte përcaktuar si departament? Sa ministra ishin ndërruar derisa u miratua rregullorja e ligjit të ri? Cila ishte pakënaqësia më e mëdha sa i përket organizimit? Çfarë mendon pjesa dërrmuese e stafit të këtij instituti lidhur me rregulloren e re?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi