(Pa) Drejtësia e shtetit ndaj personave me nevoja të veçanta

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Dhjetor 26, 2020

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” lidhur me (Pa) Drejtësinë e shtetit ndaj personave me nevoja të veçanta.

Përpos rrezikut shëndetësor nga virusi COVID-19, si ka ndikuar pandemia tek personat me nevoja të veçanta në Kosovë? Sa është përkujdesur shteti i Kosovës për këta persona? A ka pasur raste që pikërisht në kohën e pandemisë u janë ndalur pensionet personave paraplegjik dhe tetraplegjik? Sa persona në Kosovë gëzojnë statusin e personave paraplegjik dhe tetraplegjik? Cilat janë vështirësitë me të cilat janë përballuar këta persona gjatë pandemisë?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi