Ligjshmëria e avancimeve dhe përfitimeve në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Shkurt 13, 2021

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” ku është trajtuar tema “Ligjshmëria e avancimeve dhe përfitimeve në Zyrën e Kryeprokurorit të Shtetit”.

Gjatë hulumtimit të shfaqur, do të shihni se si Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit dhe prokurorët e saj janë të përfshirë në shkelje të ligjit, në avancime dhe përfitime të mëdha të të ardhurave.

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi