Liberalizimi i vizave, kur?

Author

“Betimi për Drejtësi”

Mars 21, 2018

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për procesin e liberalizimit të vizave. Se a është demarkacioni kriteri i vetëm i cili do të siguroj lëvizje të lirë në zonën Shengen, apo ka mbetur edhe kriteri i luftës kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar, ndiqeni debatin me njohësin e procesit të integrimit dhe liberalizimit, Taulant Kryeziu dhe hulumtuesin e lartë të Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj.

Gjatë emisionit, do të ndiqni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat e Kosovës të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”.