Kush ka të drejtë të kandidojë në zgjedhje?

Author
Janar 16, 2021

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” ku është trajtuar tema: Kush ka të drejtë të kandidojë në zgjedhje?

Cilat janë interpretimet juridike të ekspertëve juridikë rreth aspektit profesional të vendimit të Gjykatës Kushtetuese?  Kush ka të drejtë të kandidojë në zgjedhje? Përveç politikanëve të dënuar me dënim me burgim efektiv në tri vitet e fundit që do t’iu kufizohet e drejta për të kandiduar, a do të ju kufizohet kjo e drejtë edhe politikanëve të dënuar me kusht dhe me gjobë? Çfarë profesionalizmi është dëshmuar me rastin e nxjerrjes së vendimit të Gjykatës Kushtetuese në rastin e mandatit të kontestuat të deputetit Etem Arifi?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni emisionin e plotë. /BetimipërDrejtësi