INTERVISTË: HILMI JASHARI

Author

“Betimi për Drejtësi”

Shtator 30, 2015

Ndiqeni intervistën me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Kush janë shkelësit më të mëdhenj të të drejtave të njeriut në Kosovë?Çfarë thotë Avokati i Popullit për raste konkrete të shkeljes së të drejtave të njeriut?Sa ka drejtësi selektive nga sistemi i drejtësisë në Kosovë? Si është gjendja në burgjet e Kosovës? Çfarë do të ndodhë kur Kosova të pranohet në Këshillin e Evropës? Sa respektohet Avokati i Popullit në Kosovë? Sa do të jetë Avokati i Popullit i dëgjueshëm ndaj pushtetit? Për të gjitha këto dhe më shumë, të mërkurën prej orës 20:15 minuta, në RTK1, në emisionin “Betimi për Drejtësi”.