Integriteti i Policisë dhe Inspektoratit Policor

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Shkurt 20, 2021

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” ku është trajtuar tema “Integriteti i Policisë dhe Inspektoratit Policor”.

Me çfarë probleme është ballafaquar Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) në të kaluarën? Cilat janë sfidat me të cilat po përballet ky institucion tani? Cila janë rezultatet e punës të IPK-së?

Për të gjitha këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me kryeshefin ekzekutiv të IPK-së, Kushtrim Hodaj. /BetimipërDrejtësi