HALLAKAMA NË KËSHILLIN PROKURORIAL

Author

“Betimi për Drejtësi”

Gusht 5, 2014

Në emisionin “Betimi për Drejtësi”, do të ndiqni zhvillimet aktuale në Këshillin Prokurorial të Republikës së Kosovës. Do të ndiqni hallakamën që u përshkua në mbledhjen e 25 korrikut për përzgjedhjen e ushtruesit të detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit. Do të ndiqni sesi Komisioni për Emërimin e Prokurorëve ka propozuar kandidatë pa integritet për tu bërë prokuror. Do të ndiqni sesi prokurorët që janë të akuzuar vazhdojnë të punojnë edhe pse ua ndalon ligji. Si dhe në fund do të ndiqni një intervistë ekskluzive me të pozazgjedhurin në pozitën e ushtruesit të detyrës së Kryeprokurorit të Shtetit, z. Sylë Hoxha.
Si zakonisht në fillim të emisionit do të ndiqni rubrikën e rregulltë “Në Kërkim” për të parë se kush janë personat më të kërkuar nga organet policore.