Drejtësia në udhëkryq

Author

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Nëntor 14, 2020

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për sfidat në sundimin e ligjit në Republikën e Kosovës.

Gjatë emisionit do të diskutohet për zhvillimet e fundit të Gjykatës Speciale, për Task-forcën kundër korrupsionit, për rishikimin funksional të sektorit të sundimit të ligjit dhe për të gjitha zhvillimet e fundit në këtë sektor.

Për këto dhe më shumë, ndiqeni intervistën me ministrin e Drejtësisë, Selim Selimi. /BetimipërDrejtësi