Disiplinimi i avokatëve

Author

“Betimi për Drejtësi”

Maj 9, 2018

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për disiplinimin e avokatëve, me të cilën çështje merret Zyra e Prokurorit Disiplinor, që funksionon në kuadër të Odës së Avokatëve të Kosovës. Për të diskutuar për llogaridhënien e avokatëve dhe disiplinimin e tyre, ndiqeni intervistën me Florim Shefqetin, Prokuror Disiplinor i Odës së Avokatëve.

Gjatë emisionit, do të ndiqni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat e Kosovës të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”.