Ehat Miftaraj: Sistemi i drejtësisë duhet t’i nënshtrohet një procesi të përgjithshëm të filtrimit

“Betimi për Drejtësi”

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, tha se edhe pas dështimit të procesit të verifikimit dhe vlerësimit në vitin 2010, siç duket sistemi prokurorial dhe ai gjyqësor nuk arritën që të pastrohen nga persona me integritet të kontestuar. Sipas tij, një proces i tillë duhet të përsëritet edhe një herë për prokurorët dhe gjykatësit që ushtrojnë aktualisht këto funksione. Për më shumë, ndiqni deklaratën e tij për emisionin “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë