Dy të akuzuarit për vjedhje të rrymës deklarohen të pafajshëm

Raporton: Fjolla GAXHA

Gjakovë – Të akuzuarit Hamdi dhe Bujar Bytyqi u deklaruan të pafajshëm për veprën penale të vjedhjes së shërbimeve komunale.

Gjykata në seancën fillestare konstatoi se të pranishëm janë të pandehurit Hamdi dhe Bujar Bytyqi, si dhe prokurori Ramiz Buzhala. Pas deklarimit të të akuzuarve, u caktua shqyrtimi i dytë, i cili do të mbahet më 1 nëntor 2016, në ora 09:30.

Sipas aktakuzës, Hamdi dhe Buja Bytyqi në lokalin e tyre “OITA 4” me qëllim që vetit t’i sjellin pasuri në mënyrë të kundërligjshme, kanë shfrytëzuar energjinë elektrike.

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë