Drejtësia përballë viktimave të krimeve seksuale

Emisioni “Betimi për Drejtësi” ka hulumtuar se si trajtohen nga sistemi i drejtësisë në Kosovë veprat penale kundër integritetit seksual. Sipas hulumtimit, del se gjatë vitit 2020, në kohë pandemie, numri i rasteve të paraqitura në Policinë e Kosovës për vepra penale kundër integritet seksual është rritur në mënyrë drastike me 193 raste apo 141 raste më shumë se në vitin 2019. Se si po trajtohen këto raste nga policia, prokuroria, gjyqësori, avokatët dhe mbrojtësit e viktimave, ndiqeni hulumtimin emisionin “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë