Drejtësia në Raportin e Progresit

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për drejtësinë në Raportin e Progresit. Për të diskutuar më konkretisht për gjetjet në fushën e sundimit të ligjit, vlerësimet dhe rekomandimet që janë dhënë, ndiqeni emisionin ku të ftuar janë hulumtuesja e Grupit për Studime Juridike dhe Politike, Rreze Hoxha dhe hulumtuesi i lartë i Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj.

Gjatë emisionit, do të ndiqni rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit në të gjitha Gjykatat e Kosovës të përgatitur nga hulumtuesit e “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë