Dokumentar: Java Kundër Korrupsionit 2017

Raporton: “Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” në kuadër të së cilit shfaqet dokumentari “Java Kundër Korrupsionit 2017”. Ky dokumentar shfaq raportimet dhe ndikimet për rastet konkrete të “Javës Kundër Korrupsionit 2017”, e cila ishte organizuar nga koalicioni i OJQ-ve: Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS), Çohu, Instituti GAP, Iniciativa për progres (INPO), Instituti Columbus dhe Instituti KIPRED, kurse ishte mbështetur nga Ambasada Amerikane në Kosovë.

Gjatë emisionit do të ndiqni edhe rubrikën e monitorimit të rasteve të korrupsionit të përgatitur nga hulumtuesit e emisionit “Betimi për Drejtësi”.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë