Dhuna në familje në kohën e pandemisë

“Betimi për Drejtësi”

Prishtinë – Ndiqeni emisionin “Betimi për Drejtësi” për dhunën në familje gjatë kohës së pandemisë globale Covid-19.

Dhuna në familje vazhdon të mbetet një nga çështjet më shqetësuese, jo vetëm në Republikën e Kosovës, por në mbarë botën. Me një numër të madh të rasteve të tilla po përballemi edhe gjatë kohës së pandemisë globale, Covid-19.

Për fat të keq, gjatë kësaj periudhe në vendin tonë ka pasur rritje të numrit të rasteve në fjalë, të cilat janë raportuar në Policinë e Kosovës dhe në institucionet që merren me mbrojtjen e viktimave të dhunës në familje. Gjatë emisionit do të ndiqni se si janë duke u trajtuar këto raste nga sistemi i drejtësisë. /BetimipërDrejtësi

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë