CILAT RREGULLORE ENDE NUK JANË MIRATUAR NGA KGJK DHE KPK?

“Betimi për Drejtësi”

Hulumtuesi i Lartë i Institutit të Kosovës për Drejtësi, Ehat Miftaraj, në emisionin “Betimi për Drejtësi” ka bërë të ditur se Këshilli Gjyqësor dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës, nga viti 2011 deri në vitin 2015, kanë miratuar një varg të rregulloreve që kanë qenë obligim e të cilat kanë dalë nga Ligji për Këshillin Gjyqësor, Ligji për Këshillin Prokurorial, Ligji për Prokurorin e Shtetit apo Ligji për Gjykatat. Megjithatë, ka një varg të rregulloreve të cilat ende Këshillat nuk i kanë hartuar apo miratuar, e të cilat ndërlidhen drejtpërdrejtë me funksionimin e tyre. Ndiqeni se për cilat rregullore bëhet fjalë?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë