CILAT JANË MANGËSITË E RREGULLORES PËR ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË KGJK-SË?

“Betimi për Drejtësi”

Ehat Miftaraj nga “Insituti i Kosovës për Drejtësi”, ka folur për Rregulloren e plotësuar dhe ndryshuar që ka të bëj me zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGJK). Për emisionin “Betimi për Drejtësi” Miftaraj theksoi se edhe pse ligji është plotësuar dhe ndryshuar, prap se prap nuk janë zgjidhur të gjitha problemet  rreth emërimit të anëtarëve të KGJK-së. Ndiqeni se cilat ishin problemet kryesore të kësaj rregulloreje, sipas Miftarajt?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë