ÇFARË KONTROLLI I’U  ËSHTË BËRË LËNDËVE TË KORRUPSIONIT NË PROKURORINË E GJAKOVËS?

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni se si e shpjegon u.d. të Kryeprokurorit të Prokurorisë Themelore në Gjakovë, Ali Selimaj, kontrollimin e lëndëve të korrupsionit në këtë Prokurori nga Komisioni për mbikëqyrje dhe verifikim të dhënave statistikore të lëndëve të korrupsionit nga Zyra e Kryeprokurorit të Shtetit? A kanë pasur Komisioni autorizim për qasje në lëndët e korrupsionit dhe a kanë ndërhyrë ata në pavarësi të prokurorëve?

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë