“Betimi për Drejtësi” interviston Avokatin e Popullit

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni intervistën me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Kush janë shkelësit më të mëdhenj të të drejtave të njeriut në Kosovë?Çfarë thotë Avokati i Popullit për raste konkrete të shkeljes së të drejtave të njeriut?Sa ka drejtësi selektive nga sistemi i drejtësisë në Kosovë? Si është gjendja në burgjet e Kosovës? Çfarë do të ndodhë kur Kosova të pranohet në Këshillin e Evropës? Sa respektohet Avokati i Popullit në Kosovë? Sa do të jetë Avokati i Popullit i dëgjueshëm ndaj pushtetit? Për të gjitha këto dhe më shumë, të mërkurën prej orës 20:15 minuta, në RTK1, në emisionin “Betimi për Drejtësi”.

 

 

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë