“BETIMI PËR DREJTËSI” DEBATON PËR KORRUPSIONIN NË KOSOVË

“Betimi për Drejtësi”

Ndiqeni drejtperdrejt debatin në emisionin “Betimi për Drejtësi” për korrupsionin në Kosovë.

Pse nuk po zgjidhen rastet e korrupsionit nga prokurorët? Pse nuk po ndiqen peshqit e mëdhenj? Pse nuk ka dënime ndaj zyrtarëve të korruptuar? Pse nuk ka konfiskim të pasurive të fituara përmes krimit? Për të gjitha këto ndiqni debatin e drejtpërdrejt në mes të akterëve të sistemit të drejtësisë: Laura Pula, Koordinatore Nacionale Kundër Korrupsionit në Prokurori të Shtetit, Hamdi Ibrahimi, Kryetar i Gjykatës Themelore në Prishtinë, Hasan Preteni, Drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsionit dhe Shaip Havolli, Shef i Hetimeve të Krimeve Ekonomike në Policinë e Kosovës.
“Betimi për Drejtësi” drejtpërdrejt të martën prej orës 20:10 minuta, ndërsa repriza pas një jave në mesditë.

Ky website përdor cookies për të përmirësuar përvojën tuaj. Ne do të supozojmë se jeni mirë me këtë, por ju mund të hiqni dorë nëse dëshironi. Prano Lexo më shumë